餐廳: 牛角次男坊 (荃灣廣場)
資訊:

2020-10-27 443 瀏覽
放假出街食飯,周圍都係咁多人,去到邊度都要排隊,就算排隊都未必咁快有得入去食,最終見到呢間冇乜人排隊,Menu圖片都幾吸引,就決定咗入去食啦。原來都估佢唔到,會有咁大嘅驚喜俾我😃個Menu真係勁吸引囉,每碗飯啲肉都多到成座山咁🤣,再加埋佢個價錢又唔貴,普通牛角飯都係$39一碗,其他想要成座山咁多嘅牛肉飯都係$68起,真係勁吸引😍,我都係為咗想睇吓是否真係有成座山咁多牛肉而入咗去食的😃我諗住都係嗌呢個$88次男坊丼定食次男坊丼定食$88原來d牛肉真係砌到成座山咁高㗎😍佢都唔係虛有其表㗎,食落去都有好多塊肉下㗎。 我都有留心計一計有幾多塊肉,都有10塊咁多㗎大大塊牛肉,嫩滑又Juicy,食到我都舔舔脷呢個係燒鹽麴牛舌丼定食$68呢個牛舌飯都唔錯㗎,$68仲包埋嘢飲,雖然佢冇成座牛肉山咁吸引,但係佢都有佢嘅賣點,你睇吓,大大塊牛舌,鋪滿晒成大碗飯,數量都唔少,都有8-10塊,牛舌肉質都好彈牙,咬落去仲好似有啲肉汁爆緊出嚟🥰,都係果句,大大碗真係好抵食囉。Order任何定食,都有餐前小食加飲品㗎我哋兩個人去食都係嗌左兩個飯,簡單又好食,最緊要唔使等位,落單到送餐都好快,啱晒啲趕時間或者超級肚餓
原來都估佢唔到,會有咁大嘅驚喜俾我😃
我諗住都係嗌呢個$88次男坊丼定食
次男坊丼定食
次男坊丼定食$88
原來d牛肉真係砌到成座山咁高㗎😍

大大塊牛肉,嫩滑又Juicy,食到我都舔舔脷
燒鹽麴牛舌丼定食
呢個係燒鹽麴牛舌丼定食$68

Order任何定食,都有餐前小食加飲品㗎
我哋兩個人去食都係嗌左兩個飯,簡單又好食,最緊要唔使等位,落單到送餐都好快,啱晒啲趕時間或者超級肚餓啲朋友仔去食🤣🤣🤣
2020-10-25
次男坊丼定食