2023-04-11 1010 瀏覽
佢嘅招牌菜係和牛同牛胸肉,係一間講究牛肉嘅餐廳。先講牛胸肉,佢哋嘅牛胸肉非常有彈性,質感十分豐富,肉味鮮美,牛肉本身就係有啲甜,同埋煮咗之後加咗啲芝士,真係好味到爆,讓人吃到停唔到口。另一邊廂就係佢哋嘅和牛,佢哋嘅和牛質感好細緻,肉味非常鮮美,幾乎無咩膻味,同時都好嫩滑,我哋食咗之後一陣陣咀嚼之後就化咗,真係好驚訝。除咗佢哋嘅主打牛肉之外,佢哋嘅菜式都好出色。例如佢哋嘅焗蘑菇同芝士,好濃郁,蘑菇味夠濃,而且加咗啲芝士之後更加美味。另一款菜式係佢哋嘅鐵板香腸,香腸好彈牙,口感好豐富,同埋加咗啲醬汁之後更加美味。整體嚟講,餐廳牛陣係一間非常出色嘅餐廳,佢哋嘅牛肉菜式好出色,味道好正,服務態度都好好,環境同埋氣氛都好舒服。如果你鍾意牛肉,呢度絕對係一個值得你嚟試嘅餐廳!
佢嘅招牌菜係和牛同牛胸肉,係一間講究牛肉嘅餐廳。

2023-04-03