2013-10-19
今日收工同朋友仔想搵個地方食好d又可以傾計 係尖沙咀行行下見有coupon送, 就去試下新野日式放題啦 好耐都未試過食放題有甘多款選擇, 有7張點菜紙, 淨係刺身都十幾款點左好多款刺身, 款款都好新鮮, 特別喜歡三文魚, 肥美甘香個個都讚yummy, 要再encore 甜蝦, 油甘魚, 三文魚!!另外我地又點左串燒類, 我勁喜歡個冬菇串同栗米, 很有日式風味, 推介!! 串燒都很出色, 熱騰騰, 有小小焦香, 所以都有encore另外壽司同熱食叫左少少, 有個苦瓜炒豚肉幾特別, 苦瓜甘味估吾到同豚肉甘match!壽司外形好得意, 波波形, 一口一件, 用料豐富, 蟹子吞拿魚腩蓉一大堆, 口感十足! 仲有火灸波波壽司好好味, 個黃蛋醬好正, 食左好多舊特別推介: 新點菜紙創意料理淨係呢張點菜紙有成二十幾樣野食, 全部都係創意料理, 有虎蝦刺身, 焗蠔, 有黑魚籽同黑松露系列壽司, 全部都係特式野食!最正都係北海道帶子刺身, 大大粒, 同埋黃金釀蟹蓋, 好多釀料又鮮味, 真係好驚喜!menu仲有甜品, 不過好飽, 都冇再點啦呢度任飲汽水啤酒, 仲有甘多野食揀, 座位好舒適, 一d都唔迫而且
係尖沙咀行行下見有coupon送, 就去試下新野日式放題啦
個個都讚yummy, 要再encore 甜蝦, 油甘魚, 三文魚!! 另外我地又點左串燒類, 我勁喜歡個冬菇串同栗米, 很有日式風味, 推介!!
串燒都很出色, 熱騰騰, 有小小焦香, 所以都有encore 另外 壽司同熱食叫左少少, 有個苦瓜炒豚肉幾特別, 苦瓜甘味估吾到同豚肉甘match!
仲有火灸波波壽司好好味, 個黃蛋醬好正, 食左好多舊 特別推介: 新點菜紙創意料理
最正都係北海道帶子刺身, 大大粒, 同埋黃金釀蟹蓋, 好多釀料又鮮味, 真係好驚喜! menu仲有 甜品, 不過好飽, 都冇再點啦
而且仲有勁大落地玻璃, 環境同野食都加分! 是同一大班朋友慶祝生日既好地方
我同朋友都會再來幫襯, 試埋其他特式野食同甜品先得啦!!
1. 北海道帶子刺身