2023-01-17 129 瀏覽
餐廳內放置了不少綠色植物,並以綠色和白色為主佈置餐廳,感覺幾舒服,但建議一早訂位,ᴡᴀʟᴋ ɪɴ 輪候時間較長▪️虎蝦海鮮混亂杯麵 $𝟷𝟸𝟾老實說,只是一個平平無奇的冬陰功杯麵,當然完全係為咗打卡而叫,但又估佢唔到入邊都幾多海鮮,食起上嚟有幾嘢味▪️芒果乳酪疊疊冰 ᴍᴀɴɢᴏ ʏᴏɢᴜʀᴛ ɪᴄᴇ ᴊᴇɴɢᴀ $𝟷𝟷𝟾 (ғᴏʀ 𝟸)呢個sɪɢɴᴀᴛᴜʀᴇ既甜品主要由芒果雪糕,芒果糯米飯同埋棉棉冰製作而成,芒果雪糕食落好夠凍,又有芒果肉粒喺裡面,食落好滿足😋直到中間會有啲糯米,加埋椰漿配合上面芒果肉製作而成嘅雪條,好滿足
▪️虎蝦海鮮混亂杯麵 $𝟷𝟸𝟾

虎蝦海鮮混亂杯麵