2024-08-22 535 瀏覽
早排去左新蒲崗果邊整頭髮😀之後約左個朋友來打邊爐🤣🔴二訪*陳儀興*之前已試過佢打冷小菜😀今次就試佢打邊爐😗佢湯底真心唔錯😍好滋味😍我哋湯底選擇左消暑冬瓜盅☺️個湯好鮮美😇冬瓜好軟滑~而且仲有鮑魚/花膠好彈牙😍其他打邊爐配料:招牌手切肥牛(必點)經過精心的挑選和切割,肉質非常鮮嫩軟嫩~肉質細膩柔滑,入口即化,不會有任何老澀感☺️松露墨魚丸它質地非常彈牙Q彈,帶有適度的咬勁🤪與一般魚丸不同,它擁有更加緊實的口感😍超爽萵筍散發出一股清新的蔬菜香氣,清新怡人😉潮州白魚片經過精心切割~薄如蝶翼,極其細膩😊- 入口即化,讓人感受到魚肉的細膩柔滑☺️手包芫荽粟米餃餃子皮質地鬆軟,不會過於厚重或彈牙🥳包裹著豐富的芫荽粟米餡料,口感柔軟滑順😌圓肉紅棗薏米水清香回甘、養生滋補、溫潤柔和的口感特色😬餐廳位於新蒲崗工廈地下☺️可以在鑽石山沿路行10分鐘就到達餐廳😉交通方便😅
早排去左新蒲崗果邊整頭髮😀之後約左個朋友來打邊爐🤣

消暑冬瓜盅

其他打邊爐配料:

招牌手切肥牛(必點)
經過精心的挑選和切割,肉質非常鮮嫩軟嫩~
肉質細膩柔滑,入口即化,不會有任何老澀感☺️
招牌手切肥牛

超爽萵筍
散發出一股清新的蔬菜香氣,清新怡人😉

潮州白魚片
經過精心切割~薄如蝶翼,極其細膩😊
- 入口即化,讓人感受到魚肉的細膩柔滑☺️

圓肉紅棗薏米水
清香回甘、養生滋補、溫潤柔和的口感特色😬

2024-08-12
消暑冬瓜盅
招牌手切肥牛
手包芫荽粟米餃
  • 招牌手切肥牛(細)