2019-02-24 501 瀏覽
位於K11隱蔽地方嘅沙律店,店舖用天藍色做主調,好清新嘅感覺。座位唔多,但係足夠人客坐係度食。Salad選擇好多,有日式、韓式、泰式嘅沙律,每個沙律亦好清楚寫左d配料出黎。最後我地揀左Creamy Salmon同Smoked Chicken。店員人手比較少,所以如果要應付幾檯人客就係比d耐性等一等啦。首先Creamy Salmon配料好多,有芒果平衡,主食用左藜麥,幾得意,但係可能平時食慣三文魚沾鹹嘅豉油,哩度嘅Creamy Salmon鹹味較少,所以有d唔慣。至於Smoked Chicken,選用左Brown Rice,亦係健康選擇,有粟米甜甜地。整體黎講沙律嘅味道都唔錯,配料豐富,可以一試
Creamy  Salmon,  Smoked  Chicken
2018-12-23