2024-01-03 10 瀏覽
上個星期連續放左幾日假,甘更系要約埋朋友仔周圍搵好野食喇,😇我地發現呢間貓貓cafe,交通都算方便🏮入面成間餐廳都好有度假既感覺,裝修上面都好有心思,全部都系貓貓friendly🖼️餐牌上有好多菜式選擇📃我地LUNCH點了幾款試試🕯️【青口龍蝦汁忌廉長通粉@草莓牛奶】@==青口龍蝦汁忌廉長通粉,每一口長通粉都充滿了海鮮的香氣和味道,享受美食既同時也能獲得營養的滋養。我最中意就系個青口入口唔會太咸🍱有咬口,但系有少少海水味。通粉都好掛汁。@@@青口龍蝦富含蛋白質和礦物質,營養價值都好高。🍝草莓牛奶,草莓的酸甜與牛奶的濃郁相互融合,口感絲滑,而忌廉和牛奶則提供了豐富的脂肪和鈣質。飲落去真係心花怒放😍。佢係混合咗新鮮草莓🍓同濃郁嘅全脂牛奶🥛,兩者嘅味道完美地融合,飲落去香濃得黎唔會膩口。草莓天然酸甜,同牛奶嘅濃緻口感形成對比。每一口嘅淡淡草莓味道,宛如漫步在草莓園中,伴著微風和陽光,猶如經歷一場視覺同味覺嘅享受🌸。再者,草莓牛奶嘅顏色粉嫩可愛,令人賞心悦目。無論係做為早餐、下午茶抑或宵夜,草莓牛奶都能為生活帶來一抹甜美💗。冇錯,草莓牛奶就係咁,一杯飲到底,快樂飲到滿🌈。今餐真系大滿足,食物質素高
【青口龍蝦汁忌廉長通粉@草莓牛奶】

今餐真系大滿足,食物質素高,環境都好,值得推介。