2018-10-31 3416 瀏覽
今日老細請食飯,上網search左好耐邊度有靚景打卡一流嘅lunch,終於揀咗呢一間,一入到去見到個沙律吧已經覺得好靚啦喺呢度食lunch會包埋你有免費嘅沙律同埋甜品部,咁當然款式唔會好多啦,係好普通嘅雜菜沙律又或者薯仔沙律,同埋都有兩三款ham俾你揀,甜品方面就係芝士蛋糕同埋曲奇餅一坐低本身我哋諗住叫a la carte,點知原來佢話晏晝剩係得set lunch,咁唔緊要啦我哋每人揀咗一份,都滿心期待㗎首先嚟嘅係一個雜菜湯,味道真係好普通我自己就叫咗個煎雞胸,個底係有黑松露薯蓉,另外仲有牛油粟米同埋少少沙律,味道都可以不過雞胸就有少少鞋,呢個價錢來講真係差咁D啦朋友叫咗三文魚,不過佢都話三文魚有少少過熟,不過半碟d薯仔就好好食埋單每人$200左右, 嘢食方面就真係幾普通啦不過嚟到呢度都係食景嘅啫我哋就坐淨係呢盞落地吊燈下面,環境真係無得輸啊

首先嚟嘅係一個雜菜湯,味道真係好普通

我哋就坐淨係呢盞落地吊燈下面,環境真係無得輸啊
2018-10-19