2024-06-26 877 瀏覽
呢排臨近放暑假,冇之前咁忙,可以去食多啲好嘢☺️呢日就去咗環境好靚嘅 #輝 🇯🇵.嘢食方面唔洗諗一定會叫刺身🤤我哋就叫咗個精選刺身拼盤👍🏻啲時令刺身好新鮮,包括有:白鯛、北寄貝、深海池魚、拖羅同埋赤蝦🦐覺得佢嘅拖羅同埋深海池魚最好食🤤睇色澤都知高質.卷物方面叫咗個松葉蟹肉🦀炸海老卷😍一上枱嘅時候好震撼,啲料多到驚佢跌😂夾起嗰陣都要小心翼翼,啲蟹肉好鮮甜,而炸海老係即炸,保有彈牙口感👍🏻幾鍾意佢另外加咗蟹籽同埋紫菜,令到卷物有更多口感.🐟吞拿魚他他同樣都係出色之作,外層係有好輕微咁燒香過,連埋鋪底嘅洋蔥絲同埋芝麻一齊食好夾👍🏻個汁食落係微酸,覺得點咗會再提升呢個吞拿魚他他嘅味道,男朋友話要大推呢個畀大家試😂.我哋仲叫咗啲串燒類,包括有豬肉年糕、雞皮餃子、雞頸肉同埋雞軟骨棒子😋個雞軟骨棒子有埋生蛋撈埋一齊食好正(睇我個樣就知😂)最後,我哋仲叫咗個雞肉丸子豆腐鍋,係因為我哋都習慣食嘢點都會食少少熱嘅食物🔥唔好以為得豆腐同埋雞丸子就一定淡而無味,佢係有好香嘅豆味,甜甜哋之餘,加埋菇菌類、蔬菜落去令湯底更加好味💗一人飲咗兩碗🤤啲雞肉丸入面應該加咗啲雞軟骨,食落有啲爽口嘅粒粒,幾過癮☺️.環境方面,木

嘢食方面唔洗諗一定會叫刺身🤤
我哋就叫咗個精選刺身拼盤👍🏻

啲時令刺身好新鮮,包括有:
白鯛、北寄貝、深海池魚、拖羅同埋赤蝦🦐
覺得佢嘅拖羅同埋深海池魚最好食🤤睇色澤都知高質

我哋仲叫咗啲串燒類,包括有豬肉年糕、雞皮餃子、雞頸肉

同埋雞軟骨棒子😋

個雞軟骨棒子有埋生蛋撈埋一齊食好正(睇我個樣就知😂)
環境方面,木色調為主嘅✨輝✨真係畀人一種好放鬆嘅感覺,最鍾意佢個塌塌米位置,可以約埋一大班朋友過嚟食嘢🍶

• 免治雞肉軟骨
  • 吞拿魚他他