2023-04-13 790 瀏覽
👫平時捐窿捐罅搵新嘅野食😘我哋最鍾意幫襯一啲小店🍴對我黎講🈶️好嘅食物質素係非常重要👍當然若果仲可以兼顧到打埋卡就更加好喇🥳今次呢間餐廳唔單裝修靚又坐🉐️舒服✅而且價錢仲好親民添🥳🍳招牌All Day Breakfast 🌈呢個All Day breakfast 真係豐富到極呀🥳抵食🈯️數爆燈💡即叫即做🔥薯餅仲脆卜卜添👍假期食番個brunch真係唔錯呢🥳▫️雞扒▫️煎蛋▫️菇菌▫️牛油果▫️薯餅▫️蕃茄▫️牛角包▫️德國腸▫️春卷🐷香煎黑毛豬柳拌沙律薯條 🌈呢個黑毛豬柳脂肪較少👍所以啲肉好嫩口又無筋🥳配埋薯條就最夾不過喇👍🍊冰橙咖啡 Orange Black 🌈最近愛上咗Orange Black🍊若果午餐時段比我係menu見到呢杯我近期大愛嘅冰橙咖啡我就一定會揀喇🥳喜歡佢帶有甘香嘅咖啡味同埋微甜嘅橙香🍊加埋一齊嘅口味就令我超欣賞喇🥳☕️cappuccino 🌈呢杯Cappuccino 嘅咖啡香味都唔錯❤而且口感都幾滑添🥳🥳

🍳招牌All Day Breakfast

▫️雞扒