2022-03-31
好喜歡佢嘅簡約風~lots of comfy working space 係一個好適合嘆咖啡同工作嘅地方 枱櫈嘅設計風格都好特別 餐桌面積有點少 但係枱與枱之間嘅空間感足夠🤍估唔到嘢食都不錯!今次嗌嘅都係佢提供嘅Coffee+Burger/Hotdog Set~💟Classic Hotdog有腸吃就是爽xd 夠香 而且醬都落得好足夠 唔過多的chopped pickles definitely gave it a spark! 大大粒嘅話我應該就會想liu走🤣係唔會太影響口感味道但有啲點綴嘅酸瓜hehe 重點是包的本身 烘得好脆!口感煙靭很不錯:3💟Hand Drip味道淡一點嘅手沖 偏酸 好易入口 個人喜歡豆味重一點~💟50% Impossible + 50% Real Beef Burger幾特別的菜式 決定試呢個半-Impossible Meat Burger 可能impossible總會用多點調味料 patty 口感夠juicy 但黑椒味偏重了一點 有點蓋過了牛肉香 but我好鍾意佢個醬 而且蕃茄同菜都好新鮮 靚靚囝囝的!漢堡包相對唔重牛油香 但同樣烘得幾脆 口感都幾好 再嚟嘅
💟Classic Hotdog
💟Hand Drip
味道淡一點嘅手沖 偏酸 好易入口 個人喜歡豆味重一點~
幾特別的菜式 決定試呢個半-Impossible Meat Burger 可能impossible總會用多點調味料 patty 口感夠juicy 但黑椒味偏重了一點 有點蓋過了牛肉香 but我好鍾意佢個醬 而且蕃茄同菜都好新鮮 靚靚囝囝的!漢堡包相對唔重牛油香 但同樣烘得幾脆 口感都幾好 再嚟嘅話有機會食100% Real blehhh
💟Latte
Nutty底的latte 有點澀 整體幾厚身
整體食物質素不錯 店內都有好多插頭 環境確實幾好for work vibes 其實好想試佢啲三文治QAQ希望有機會去chill可以食返!