2011-09-21 244 瀏覽
每次搭車入去搵honey, 必定要到這兒歇一歇, 價錢質素都同starbucks or pacific coffee 這些大型連鎖店有過之而無不及 ! 我地主要點latte or cappuccino 下次要試mocha 有點過牛角包, strawberry cheese cake , chocolate favour e.g brownie < 無影相 > ...........還有這款....< 唔記得名 >< 佢既三文魚sandwich 都有試過 . 休閒地坐下, 一杯coffee 一件cake , 享受片刻的悠然自得, 不過東薈城似乎已逐漸成為旅客掃貨既地標, 所有outlet 坐陣, 所以寧靜既環境就欠奉了!
我地主要點latte or cappuccino
下次要試mocha
佢既三文魚sandwich 都有試過 .
  • brownie & strawberry cheese cake