2025-02-19
今次生日會我哋叫咗FeverFoodHK到會熱點,真係一個非常明智嘅選擇!食物送到時熱辣辣,份量十足,味道更加係一流!重點係佢哋嘅服務態度真係無得彈,由落單到送貨司機都非常有禮貌,令人感到非常貼心😍。以下係我哋今次叫嘅幾款美食,每款都值得一讚👍🏻:1️⃣ 菠蘿肉鬆濱城海鮮炒飯炒飯粒粒分明,海鮮鮮味十足,加上菠蘿嘅甜酸同肉鬆嘅香脆,口感層次豐富2️⃣ 一口牛炒飯配飛魚籽牛肉嫩滑多汁,炒飯香氣撲鼻,飛魚籽嘅點綴增添咗一份海洋嘅鮮味,整體搭配非常好3️⃣ 德國洋腸拼盤配他他醬腸仔口感彈牙,味道濃郁,配上他他醬嘅酸甜,非常開胃。4️⃣ 韓式柚子炸雞配甜辣雞醬炸雞外皮酥脆,內裡多汁,柚子嘅清香同甜辣醬嘅組合好特別5️⃣ 即燒菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨豬仔骨燒得恰到好處,肉質軟嫩,BBQ醬汁香甜,加上即燒菠蘿嘅酸甜,味道更加豐富。6️⃣ BBQ蜜糖雞翼雞翼外皮烤得香脆,蜜糖嘅甜味滲透入肉,絕對係派對必備!7️⃣ 泰式香燒豬頸肉豬頸肉燒得香口,肉質彈牙,泰式香料嘅味道非常突出8️⃣ 甘甜番薯條、栗子紫薯餅配黑松露沙律醬番薯條香甜軟糯,栗子紫薯餅外脆內軟,黑松露沙律醬配搭得好好下次再有聚會一定會再叫佢哋😋👍🏻!
1️⃣ 菠蘿肉鬆濱城海鮮炒飯
2️⃣ 一口牛炒飯配飛魚籽
3️⃣ 德國洋腸拼盤配他他醬
腸仔口感彈牙,味道濃郁,配上他他醬嘅酸甜,非常開胃。
4️⃣ 韓式柚子炸雞配甜辣雞醬
炸雞外皮酥脆,內裡多汁,柚子嘅清香同甜辣醬嘅組合好特別
5️⃣ 即燒菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨
6️⃣ BBQ蜜糖雞翼
雞翼外皮烤得香脆,蜜糖嘅甜味滲透入肉,絕對係派對必備!
7️⃣ 泰式香燒豬頸肉
豬頸肉燒得香口,肉質彈牙,泰式香料嘅味道非常突出
8️⃣ 甘甜番薯條、栗子紫薯餅配黑松露沙律醬
番薯條香甜軟糯,栗子紫薯餅外脆內軟,黑松露沙律醬配搭得好好
下次再有聚會一定會再叫佢哋😋👍🏻!