💕生酮?低碳?健康?💕推介指數 ❤️❤️❤️❤️🤍生酮飲食Keto Diet愈來愈多人留意,隨之生酮餐廳日漸增多,革新飲食文化,會唔會適合自己口味呢🤔銀色主調感覺 #大空科幻 落單counter以飛機引擎外型設計,更有大型扇葉打卡位欣賞menu 設計,每道菜式清楚列明Carbs、Fat 同Protein 含量,感覺貼心。低碳漢堡、沙律、椰菜花飯、肉類、低碳Pizza、小食同飲品等,選擇不少~🍷紅酒燴牛肋條配椰菜花扒 HKD96✨打開蓋熱焫焫又香噴噴,牛肋條質地滑溜又軟腍,烘烤椰菜花低熱量低碳營養高、仲有軟滑南瓜條、青瓜、紅蘿蔔、粟米,份量多又好味🍔生菜包牛肉法式軟芝士漢堡 HKD96✨Low Crabs Burger之一,爽脆大生菜包住牛肉漢堡肉味濃、厚厚芝士扒、洋蔥、蕃茄、青瓜。食落口感爽脆,比平時食的漢堡少一份膩感🔸小食 (主食+HKD28加配小食半份&飲品)🔥炸牛腩配合桃配意大利醋 (半份)✨熟成剛好炸牛腩牛味濃、配上合桃、沙律菜及醋,滋味又豐富🧆香辣腰果芝麻醬牛肉丸 (半份)✨牛肉丸配芝麻醬同樣有沙律菜,有水準🐽日式燒豬腩肉配紫薑 HKD48 (全份)✨酸酸甜甜紫薑醒胃,燒豬腩肉唔會過
💕生酮?低碳?健康?💕
推介指數 ❤️❤️❤️❤️🤍

紅酒燴牛肋條配椰菜花扒

🍷紅酒燴牛肋條配椰菜花扒 HKD96
生菜包牛肉法式軟芝士漢堡

🍔生菜包牛肉法式軟芝士漢堡 HKD96

🔸小食 (主食+HKD28加配小食半份&飲品)
炸牛腩配合桃配意大利醋(半份)
🔥炸牛腩配合桃配意大利醋 (半份)
✨熟成剛好炸牛腩牛味濃、配上合桃、沙律菜及醋,滋味又豐富
香辣腰果芝麻醬牛肉丸 (半份)

🧆香辣腰果芝麻醬牛肉丸 (半份)
✨牛肉丸配芝麻醬同樣有沙律菜,有水準
日式燒豬腩肉配紫薑

🐽日式燒豬腩肉配紫薑 HKD48 (全份)
✨酸酸甜甜紫薑醒胃,燒豬腩肉唔會過熟又唔鞋,份量唔少,女仔輕食一餐都足夠
Lemonade  &Peach  Oolong

🍑Peach Oolong/🍋Lemonade
✨低碳Soda,汽水罐拉蓋設計,少甜夠氣又涼快~爽
🚪The Engine
🪑大角咀嘉善街18號利奧坊地下G702號舖