絕非一般既古早味蛋糕,而係走健康路線蛋糕店,店內設有工場,會寫明不同蛋糕的出爐時間,暫時只有四款口味,有無花果、紅豆、棗蓉和鮮奶原味,可以選擇原條買或者雙拼都可以🤤棗蓉味用棗蓉製造蛋糕真係好少見,蛋糕顏色較無花果深色,味道幾濃郁,仲有一粒粒紅棗豐富口感同突出其味道😋不會太甜膩,感覺相當健康無花果味無花果又稱為不老長壽果,營養價值相當高🥰蛋糕烘出黎好高身好挺起,食到啖啖無花果既清香,沒有一點罪惡感紅豆夾心新口味推出仲做緊推廣價👍🏻紅豆份量都唔少,落料不手軟,軟綿蓬鬆的蛋糕夾入粒粒飽滿的紅豆,味道略甜,層次亦比較豐富原味鮮奶我最喜歡口味☺️食唔哂當晚需要冷藏,可以保存兩日,凍熱兩食都得,蛋糕口感仍然保持濕潤厚實,原味蛋香味更突出,甜度掌握得剛剛好

無花果味
無花果味