2023-04-14 20 瀏覽
依間餐廳雖然係橫街入面,但都起眼,餐聽以清新風格為主,裝修簡潔,入面都好光猛。整體上都俾人舒服既感覺。牛角窩夫炒蛋香煎雞扒$78咗呢間餐廳嘅牛角窩夫炒蛋香煎雞扒,真係好正呀!牛角窩夫唔係到到有得食,窩夫夠鬆軟,雞扒煎得啱啱好,好香口又juicy,好好食呀!最驚喜嘅係炒蛋,好滑好嫩,口感好好,仲有淡淡蛋香味,好食到食落肚都係一種享受。而且份量幾大,食完真係好飽啊!下次一定會再黎食㗎!鮮薑汁焦糖鮮奶咖啡$25(跟餐另加錢)呢杯鮮薑汁焦糖鮮奶咖啡,真係好好味嘅!咖啡香同焦糖嘅甜味加上啲鮮奶,飲落好滑順,仲有啲微微嘅辣味,好特別!而且呢杯咖啡唔係太甜,啲甜味啱啱好,唔會過甜。不過,如果唔係好鍾意薑嘅人可能會覺得薑味太濃。

牛角窩夫炒蛋香煎雞扒$78

鮮薑汁焦糖鮮奶咖啡$25(跟餐另加錢)
2023-04-04