2020-12-21 1660 瀏覽
喜歡的一次生日飯野食整睇present非常好,打卡一流以普通價錢食米芝蓮present的食物當然食物水準就唔算太高,但環境同present加埋絕對對得住個價。慢煮西班牙豬鞍5/10👍🏻留意個豬鞍真係太熟了,酸辣芒果茸我都食唔到,好古怪。天使紅蝦墨魚意大利麵7/10👍🏻意大利麵辣辣嘅味道我估係tobasco,加埋一齊都好好味,當然因為佢唔係用西班牙紅蝦所以個紅蝦味道都唔係太出Dessert Platter 6/10👍🏻靚靚present,味道macaroon 唔太脆,燒菠蘿竟然係辣味我麻麻地,Tiramisu做到酒味幾出我欣賞啲👍🏻Booking:記得去食之前要上 社交平台 book,遲到都會食唔到🙈餐廳都有得門口免費泊車添。如果想去就12月24號之後先去呀,因為話會refill 個湖咁環境到時會舒服好多👍🏻額外叫左個dessert set慶生,我寫Happy Birthday “ABC”, 佢地幫我寫Happy Birthday Hubby “ABC”,笑死左,不過個friend 見到都好sweet的。Service: 10/10👍🏻👍🏻👍🏻值得一提的是有一個非常好嘅時認真每一樣野都同
喜歡的一次生日飯
野食整睇present非常好,打卡一流
以普通價錢食米芝蓮present的食物

慢煮西班牙豬鞍5/10👍🏻
留意個豬鞍真係太熟了,酸辣芒果茸我都食唔到,好古怪。

天使紅蝦墨魚意大利麵7/10👍🏻

Dessert Platter 6/10👍🏻

Booking:

Service: 10/10👍🏻👍🏻👍🏻
值得一提的是有一個非常好嘅時認真每一樣野都同我哋講解細心有耐性,感恩係一個咁好的人招呼我哋,因為我地都多野請侍應叔叔幫忙。

Lunch: $325pp