2024-07-02
去樓上Cafe嘅目的1.同朋友聚一聚2.人太累想搵個地方坐一坐鬆一鬆今日係後者, 天氣又熱就想搵一個坐得舒服又可以坐耐少少嘅地方食飯, 樓上cafe就係不二之選孖啡這間樓上Cafe,食過幾次食物都好有水準, 直接就上去,好彩今日唔算多人上到去就有位我自己都係繼續食牛肝菌帆立貝意大利飯朋友就要煙三文魚意大利烘包配薯條整個人都很累,意大利飯配咖啡覺得非常合適大大隻帆立貝汁同飯嘅比例都非常好, 飯底又不會太過淋雜菌份量多, 每一羹都食到好多蘑菇朋友次次嚟都係一定食這一個煙三文魚烘包配薯條, 朋友話呢個好抵食,又有薯條又有包仲有沙律,一次過滿足曬三個願望成個包覺得都好健康蔬菜比例多煙三文魚份量都好多朋友揀咗一杯特濃朱古力,上面嘅忌廉 食下又望下街, 人來人往的街道人攰的時候好想食 一些甜點就加多一件芝士蛋糕, 質地軟硬適中,唔會太硬但又唔係日式芝士蛋糕嗰種軟,覺得都幾好食餐廳環境坐得好舒服, 座位有沒有壓迫感,真係得到一種休息的感覺食一餐飯
1.同朋友聚一聚
2.人太累想搵個地方坐一坐鬆一鬆
我自己都係繼續食牛肝菌帆立貝意大利飯
朋友就要煙三文魚意大利烘包配薯條
整個人都很累,意大利飯配咖啡覺得非常合適
大大隻帆立貝
汁同飯嘅比例都非常好, 飯底又不會太過淋
雜菌份量多, 每一羹都食到好多蘑菇
成個包覺得都好健康蔬菜比例多
煙三文魚份量都好多
朋友揀咗一杯特濃朱古力,上面嘅忌廉
食下又望下街, 人來人往的街道