2021-04-16
門面已經好靚,好少女, 吸引住我的目光XD已經可以打卡影相了! 一入去就覺得好Young的氛圍, 咁岩weeknight無乜人, 唔使排隊, 坐得好舒服, 白色為主🤤⚪️⚪️咁岩我地坐係一棵大植物旁邊, 用黎影相做背景都很不錯! Staff們服務態度好好, 好Friendly, 好attentive!當我同朋友想自拍影相XD佢主動幫我地移一移棵大植物, 等光線充足啲!!sweet~~~ 晚餐我地點左忌廉菠菜闊條麵, 泰式香辣不可能肉碎意粉, “不可能”漢堡飽 + 黑松露純素芝士蕃薯條 ; 飲品見佢燕麥奶好多款式, 就試下 抹茶燕麥奶+焙茶燕麥奶.茶味係出的, 唔會被燕麥奶搶左味, 見佢仲有好多唔同的燕麥奶特飲, 下一次要再試!忌廉菠菜闊條麵🍝比較平淡, 但又唔會無味, 我同朋友都鍾意! Cream唔會膩, 份量剛剛好! 加入左三色椒同好多菇🍄🫑多左好多口感👍🏻泰式香辣不可能肉碎意粉🍝賣相無乜特別, 佢嘅泰式辣味係重點, 睇上去雖然好似乾乾地, 但意粉好入味, 唔使咁多汁都OK. “不可能”的肉碎好好咬, 鬆軟😋不可能”漢堡飽🍔好大份好多汁, impossible meat的口感真的唔錯,
飲品見佢燕麥奶好多款式, 就試下 抹茶燕麥奶+焙茶燕麥奶.
忌廉菠菜闊條麵🍝
泰式香辣不可能肉碎意粉🍝
不可能”漢堡飽🍔
好大份好多汁, impossible meat的口感真的唔錯, 好鬆軟,一咬就開, 鍾意佢多過肉XD 醬汁可以減少少!
蕃薯條份量好多🍟🤤黑松露醬好香!無平時食嘅咁結身,感覺無咁肥
成個晚餐食得都好滿足, 人都超好的!
走果陣門口放左啲Pin, 都係同環保有關的, 好得意, 免費送給大家, 愛護地球<3
一定會再回來光顧!