2024-07-16
最近都成日出入灣仔區,因為我真係太中意去唔同既coffee shop做廢青🤭今次黎到呢間距離地鐵站5分鐘左右既in:joi,剩係行過門口已經被迷住了😍白色藍色為主題,為出面既馬路聲帶左一絲寧靜,門口位置仲可以帶埋毛孩黎hea下chill下(必點)手工山藥雞肉丸焗意粉👍🏻👍🏻呢個意粉真係unexpected甘好味,由於我朋友係唔係山藥既,佢食左落口都唔知自己食左xp餐廳自家製既山藥雞肉丸味道岩岩好,高蛋白質得黎又飽肚(必點)士多啤梨牛奶麻糬牛角包窩夫🧇重頭戲黎啦xp一間coffee shop除左咖啡要好飲之外又點少得一個好味又打卡able既甜品呀!首先佢外表100分已經好吸引,再加上牛角包窩夫我真係食到停唔到,再配埋雪糕同麻糬,有少女心既你一定要試!!重點係佢一d都唔甜!!岩岩好雜莓蜜糖穀麥乳酪🥣每日我都一定要食一杯yogurt先安落~黎到café都係必點item啦=)有士多啤梨,藍莓,紅莓,用料絕不手軟明太子海膽汁蟹肉意粉🍝一上菜已經聞到好香明太子既味道啦,再配埋海膽汁,個意粉吸曬d汁勁正呀!而蟹肉同蟹籽都唔會有腥味,成件事好夾好好味=)All Day Breakfast🍳配料好足,有
(必點)士多啤梨牛奶麻糬牛角包窩夫🧇
雜莓蜜糖穀麥乳酪🥣
每日我都一定要食一杯yogurt先安落~黎到café都係必點item啦=)有士多啤梨,藍莓,紅莓,用料絕不手軟 明太子海膽汁蟹肉意粉🍝
一上菜已經聞到好香明太子既味道啦,再配埋海膽汁,個意粉吸曬d汁勁正呀!而蟹肉同蟹籽都唔會有腥味,成件事好夾好好味=) All Day Breakfast🍳
配料好足,有煙肉,牛油果,煙三文魚等等常見既材料,最特別既係可以自選麵包,中意食bagel既朋友就一定係揀bagel架啦xp好軟熟,夾埋個炒蛋同牛油果好正<3而另一款就可以揀酸種麵包 仲叫左綠茶拿鐵同百香果青金桔蘇打🥤
整體食物份量都大份,2個人叫一個主食一個甜品兩杯飲品都真係飽曬xp有機會我帶埋我隻狗狗黎玩下~