2020-05-12 25 瀏覽
每次食雞蛋仔都會嚟呢間,因為媽咪雞蛋仔選擇多, 又不時推出新口味今日嚟到觀塘呢間媽咪雞蛋仔, 朋友一嚟到就話要食雞蛋仔加雪糕,每次都係食呢個,百吃不厭!而我今次就是新嘢,格仔餅加金沙醬 。啲同事好專業 ,等咗大概六七分鐘,雞蛋仔就有啦!香蕉朱古力雞蛋仔雞蛋仔 口感鬆軟,有淡淡蛋香, 朱古力味香濃 ,食落有好香的香蕉和朱古力味,一啖雞蛋仔一啖雪榚,真系好正。雪羔份量很大,口感幼滑, 一冷一熱 ,層次感 好分明, 抵食夾大件, 食完會有飽肚感呢! 格仔餅加金沙醬格仔餅系即叫即製,剛拎上手仲熱辣辣呢!格仔餅外脆內軟,也有点煙韌的口感, 金沙 朱古力榛子醬好多 ,一咬落去爆曬出嚟 , 鍾意金沙嘅朋友不能錯過,格仔餅配上朱古力榛子醬同果仁,口感非常更豐富!  朱古力味濃沃,會適合吃得甜的人呢!

香蕉朱古力雞蛋仔

格仔餅加金沙醬