2023-07-04 589 瀏覽
寶琳無咩cafe,難得有coffee art。coffee art同佢名一樣,咖啡好有水準,見到佢仲有間玻璃房炒豆,超專業,我地都試過買佢既咖啡豆,的確係唔差。而且唔止咖啡,食物質素都唔錯,依到既burger係我同先生既favourite 😆漢堡入面既太陽蛋煎得好靚,賣相即刻加唔少分,牛肉係和牛黎,一入口充滿牛肉既香氣,切開蛋黃,蛋黃汁流到和牛上,充滿住蛋香加牛香,唸起都流口水 🤤仲有配菜薯條,好夠飽。Ice Baileys coffee係我幾乎每次必點,記得第一次飲時,真係驚為天人。咖啡甘香中,帶住濃濃既甜酒醇厚,第一次品嘗咖啡中的微醺。Mocha就係先生飲既,我無飲到就唔評論了,不過都見佢飲得好享受!