2010-01-02 3 瀏覽
今日是男友的生日 所以特意前幾天找下邊間酒店的buffet好吃, search了好多間之後比coffee mill吸引了, 因為之前的食評話連tea buffet都會有生蠔架...而且仲會有movenpick雪糕任食添..所以抱住半信半疑的心態book了位.現在就講講我吃完的感覺啦! 首先我一入去當然望下有咩食啦...原來真係有生蠔架...無講大話架..服務員還會refill添而且確實有movenpick雪糕任吃架 仲有剌身,熱葷,甜品,沙津,等等..種類都算幾多喎..真係唔似係吃tea buffet咁囉..不過唯一個缺點係時間太短了.由3:15-5:00對本人來說確實比較趕呢..如果d時間可以加長dd就好啦..不過都吃得好滿足.而且佢地d服務員的服務幾好啊.好有禮貌,換碟又快,加水都幾快所以總括來說.今次的評分是90分.下次等我再試埋其他時段的buffet先.
今日是男友的生日
而且確實有movenpick雪糕任吃架