2022-07-09
第一次係到食午市,原本呀媽話想放題,但因為3點就完,所以食唔到幾耐就食2-3人餐。首先,落單果到signal又唔好,仲要用到個app時發現個餐唔係app入面,嘥左啲時間用個app上野食:幾快手。 但係乜餐具都冇比…比兜翅同無骨鳳爪黎,但筷子/碗/匙羹/豉油碗都冇…食壽司刺身連wasabi都要問職員拎,因為佢係一包包仔果啲,乜都要問先人味道:極普通…衛生:!!仲要我見到好細隻蚊係粒帶子到!!好彩佢肯換!不過之前又見到好細隻野係枱到行…一隻手指ko左佢之後,都乜胃口想食服務:黎野食快,但收錢都仲快。我都未話埋單,雪糕都未黎,張單就比左我先,我一手放左係一邊先,唔洗10秒,個職員即刻調轉頭check張單有錢未。樓面人手又好唔夠,搵個staff拎野難到冇人有,自己出去拎仲快。總括黎講:自己係屋企煮公仔麵仲開心😃
味道:極普通…
衛生:
!!仲要我見到好細隻蚊係粒帶子到!!
服務:黎野食快,但收錢都仲快。
總括黎講:自己係屋企煮公仔麵仲開心😃