2019-10-19 320 瀏覽
鐘意食野既我地有左小朋友後已經小左出動,今日咁啱經過葵廣見到有新野開就忍唔住唔試. 店舖圍住好多人,店面裝修好吸引用全木仲好日系, 望一望個Menu原來係生果茶...終於唔再係黑糖唔再係珍珠同奶蓋啦!!! 店員好好推薦左4杯俾我地4個. 我地當然番到屋企就互相交換試下啦左1. 香印提子茶...欣賞既位係唔只飲到好多好多既提子肉,個茶底係超香唔係苦澀係飲完會係會想繼續追住飲既感覺左2.係我最鐘意既桃茶平時公司飲既只係有香味但食唔到肉,呢杯好唔同係食到啖啖桃肉. 都係同一個茶底,又可以食到桃又可以飲到咁正既茶底真係一杯滿足晒我2個願望呀右1. 紅肉火龍果奶 店員話通順暢便! 好重火龍果味夾埋奶真係好正! 好解渴又鮮甜右2. 呢個係童年回憶系列之一 蜜瓜奶 真係好飲到不能. 唔係假甜有果肉又鮮甜新鮮感覺比什麼黑糖什麼珍珠什麼奶蓋已經升左一個level, 非一般既水果茶同水果奶. 咁大杯咁重料都只係賣緊$40 有找, 茶底香水果新鮮 OMG...一定要多啲支持呢種小店! 誠意推薦

左2.係我最鐘意既桃茶

• 蜜瓜奶