2020-06-11 457 瀏覽
沾麵求求其其無分粗幼唔緊要(唔係我鍾意嘅粗度,但哩D嘢因人而異)。但真係真係唔知食咗咩個湯完全掛唔到個麵,成件事好似..明明一齊食但感覺分開咗食咁。無唸過個普普通通嘅炸雞都好食過拉麵同沾麵(其實炸雞就好難整得唔好食....) 個兩條菜又好似多餘,又唔係靚,食落又哭(火箭菜)食到好累唔知大家有無試過湯底濃,但又好似無味咁?個拉麵湯底就係咁,有鹹味但本身豬骨嘅味道就感受唔到,好似夾硬將佢整到有味咁。叉燒可見下圖確實太肥,而且得一塊。最後好似為填飽個肚而食拉麵咁。任何一間略有名氣嘅拉麵店都好食過哩碗成餐飯都食到好無奈...你見個餐牌都幾多選擇架,但質素差,再多選擇都唔想再去......同埋間舖分開兩邊,店員未必會係你個邊,點單/埋單需要等一陣

唔知大家有無試過湯底濃,但又好似無味咁?
成餐飯都食到好無奈...

2020-04-16