2006-04-01 1 瀏覽
今晚同兩個朋友仔黎呢度試下.. 我地好夜先黎度(約九點幾).. 所以唔駛等位.. 睇個餐牌.. 都唔知嗌乜好添.. 大家都記唔起D食評有咩好介紹添.. 嘻~~ 不過我一定要食石頭飯.. 因為每次食韓國野都會想食石頭飯..最後.. 我地叫左石頭飯.. 蛋包魚.. 烤牛肋骨同埋烤雞.. 由於我地幾個七點左右先係街邊食左好多小吃.. 大家都唔肚餓既情況下.. 覺得呢度D野好大碟.. 最欣賞既係石頭飯.. 好好味.. 有飯焦的.. 蛋包魚則一般.. 因為都幾漏.. 但食第一件既時候都覺得佢唔錯架.. 烤牛肋骨.. 去了骨.. 好好味.. 好有牛味.. 烤雞都OK啦.. 前菜方面有八碟.. 最鍾意既係泡菜.. 好好味.. 好正宗~~仲有.. 有個唔知係老闆娘定係侍應.. 好風趣.. 好好人.. 成日行埋黎同我地講笑.. 好得意呀.. 又一餐開心既飯局~~~