2017-06-08
今日(8-6-017 Thur)晏晝同女友人VL食飯,諗唔到食咩o野?突然想食pizza,去沙田市中心?唔啦,又貴又一般,呢o度,又突然記得我舊年食過3次o既呢間,於是提議呢o度.VL都OK冇問題.我o地去到,先去堂食o個邊搵位,個女侍應好好咁俾兩個位我o地,睇睇menu,冇pizza o既?問問佢,佢答如食pizza要去外賣o個邊買,買完上樓上坐.變到咁煩o既?唯有照做啦,我o地點o左個$95.00 13”大o既黃金海岸pizza同兩罐各$7.00 o既汽水,共$119.00,我o地拎住汽水上2樓,上到去都八成滿,已經只剩返近入口o既枱,坐住等,點知另一張枱有8個客人,張枱只係6人枱,亞姐要我o地坐去入口o個張2人枱,冇計.但由於VL有好多o野,於是叫亞姐俾張凳佢擺o野,亞姐都肯,但要佢擺到好入.之後我有啲o野要簽名,個亞姐行過撞到我都冇講聲sorry.而個位好熱,VL頭上有部分體式冷氣機,我覺得好似冇開,VL引證吓,真係冇,我就叫亞姐開,佢答呢部壞o左,風扇又吹唔到我o地呢邊,汽水仍然唔夠凍,真係好辛苦,完全破壞o左我舊年兩次o黎堂食o既好印象.等o左十幾分鐘左右啦,個pizza終
等o左十幾分鐘左右啦,個pizza終於到o黎,呢個pizza o既材料有千島醬,吞拿魚,煙肉,菠蘿同粟米,見到煙肉唔肥,吞拿魚個樣似牛肉多啲,
我計o黎計去都應該只係$109.00,點會$119.00?上o黎睇返自己食評留低佢o地o既網址,啊,堂食係加$10.00,唔記得添.
呢o度o既pizza係唔差,但今次堂食o既經驗認真麻麻.
Pizza值4分,但汽水永遠唔夠凍就要扣到得3分.