2022-05-30
社內相親都有睇開,估不到原來食都有,在炑八韓烤,就可以食到社內相親....的烤肉哈哈同honey去左太子的炑八韓烤食dinner,真的真的好掛住佢的粟米芝士同爐邊蛋,粟米芝士真的我同honey的最愛,真的唔食飯都要食粟米芝士~~就點左個,五花肉與海鮮的社內相親套餐,就睇睇佢點社內相親先~~燒肉前,前菜的泡菜,大豆芽,醃蘿蔔,柚子汁沙律好快送上,另外有埋生菜包肉食,再問staff拿埋蒜片,準備好燒肉前準備!!粟米芝士同爐邊蛋都整好,等燒肉中,五花肉與海鮮的社內相親套餐五花肉與海鮮的社內相親套餐,當中有兩款醬汁的五花肉,梨汁雞肉,牛五花,大啡菇,八爪魚,二隻大蝦,泡菜煎餅,份量唔多,但因為有前菜同埋芝士加蛋,真的唔驚唔夠食~~~梨汁雞肉真的好juicy,甜甜地,另外五花肉都唔錯,同牛肉相比,我同honey更like食五花肉,泡菜煎餅要在爐邊在煎一煎,仲香脆,真的好正,加埋芝士真的一流~~職員推介我地點新出的薄荷乳酸梳打同埋柑橘鮮橙果茶柑橘鮮橙果茶同薄荷乳酸梳打都唔錯,食食下燒肉飲返杯真的好爽~由其薄荷乳酸梳打真的好正~~
在炑八韓烤,就可以食到社內相親....的烤肉哈哈
同honey去左太子的炑八韓烤食dinner,
真的真的好掛住佢的粟米芝士同爐邊蛋,
再問staff拿埋蒜片,準備好燒肉前準備!!
粟米芝士同爐邊蛋都整好,等燒肉中,
五花肉與海鮮的社內相親套餐
五花肉與海鮮的社內相親套餐,當中有
份量唔多,但因為有前菜同埋芝士加蛋,真的唔驚唔夠食~~~
梨汁雞肉真的好juicy,甜甜地,另外五花肉都唔錯,同牛肉相比,我同honey更like食五花肉, 泡菜煎餅要在爐邊在煎一煎,仲香脆,真的好正,加埋芝士真的一流~~
職員推介我地點新出的薄荷乳酸梳打同埋柑橘鮮橙果茶