2023-07-04 46 瀏覽
好耐一段時間無去九號水產,今日再訪原來開左好多新餐廳,其中一間火舞町好似幾吸引甘,一於試試佢!😜呢度坐得幾舒服,基本上都係卡位,而且menu都幾多款式,尤其和牛龍蝦套餐宜家做緊首20名 $288優惠,超級抵食👍🏻小食螢光魷魚同魚子醬豆腐開胃小食黎講都唔錯, 調味幾好;刺身盛都算幾厚切,而且味道都新鮮👌。係我地等緊龍蝦尾到果陣,實在太餓,又見佢有款火舞棒菜式好特別,忍唔住叫左2客。 賣相精緻, 原來火舞棒就係是棒狀既大阪燒,再配上唔同既topping,叫左原味同蟹肉,原味係好香濃既大阪燒味,熱辣辣好滋味,蟹肉就係面頭加左蛋黃醬同蟹肉,清新得黎又邪惡美味🤣🤣。A4西冷厚燒都真係幾厚切,自行再加脆卜卜蒜片, 入口軟嫩,牛味濃郁, 鮮味的肉汁填滿味蕾🐮。必須一讚既係佢個鯛魚湯,以為只係普通面豉湯,但原來好鮮甜好濃魚鮮味,好好飲🤤🤤🤤!不過有D失望既係最後因為order 搞錯左食到最尾發現原來賣晒龍蝦尾,變左鐵板牛油燒鮑魚,不過錯有錯著,鮑魚成隻上好肥美,燒得好香口,爽滑彈牙既口感都值得一試🤭!