補足母親節諗住食豪啲,媽話想食生蠔,上網search見到呢間多款就book左點知一入門面已嚇親,兜左一圈,食左一輪完全唔明點解有200幾個like1. 整個地方連位size仲細過我樓下間大家樂,唯一景色就係望住人地check in2. 款色小得可憐,根本唔可以話有分區域,係一個區包曬所有前菜主菜日式西式中式甜品飲品3.食物唔新鮮,熟食得四五味但全部放到乾晒,冇人掂  生蠔瘦到媽話係"埃塞羅比亞蠔" 青口 蝦 長腳蟹 龍蝦乾身冇味 唔知食緊咩牛排切得半舊即整海鮮全部係bb蟶子丶象拔蚌 有d臭臭地生果明顯擺左成日 蜜瓜上仲痴住隻烏繩仔  紅豆沙擺到變紅豆糕唯一可取係油甘魚刺身 同moven pick雪糕!整體而言仲差過200幾蚊嘅自助餐4. 食左2個鍾基本上計埋我地只有四丶五枱客,而大部份都係酒店住客半價先黎食,外來客竟要比648一位,你話300蚊我就算啦,唔寫啦, 600簡直係不可接受!可以嘅話一粒星都唔想比!5. 講服務,得四枱客杯見晒底都唔識斟水6.從來冇食過一間buffet係咁,三位埋單18xx,係我有史食過最貴同時都係最差嘅buffet!

3.食物唔新鮮,熟食得四五味但全部放到乾晒,冇人掂
牛排切得半舊