灣景廳

Harbour Restaurant
餐廳: 灣景廳
資訊:

2022-10-19 1776 瀏覽
因為預咗訂咗位,所以去到唔需要等位,帶位員都好有禮貌🫡一去到第一轉我就搵我今日嚟嘅目的 生蠔同蟹滿心歡喜嘅我🤩,結果。。。。。😰What the fxxk?腳細到好似筷子今幼,我喺屋企都唔會食啦!!使乜比六百幾過嚟食呀!!?OK!我諗我係遲咗姐,等吓一轉快啲拎應該有大d嘅,,我等。。。。結果76mins都冇refill過1次!係1次都無!!!仲係keep住呢幾隻蟹腳仔😊突然見到有人捧住個好靚嘅海鮮拼盤,我就去追蹤一下,服務員話呢個係for blogger 影相既,哦!明白!!blogger食呢D 我哋食呢d唯一可以一讚係啲服務生態度不錯👍刺身可以全部一次過拎😆😆生蠔🦪每轉質素唔同,不過不失啦🥹🥹最緊要嗰句:可一不可再,試過一次算👋

因為預咗訂咗位,所以去到唔需要等位,帶位員都好有禮貌🫡

一去到第一轉我就搵我今日嚟嘅目的 生蠔同蟹

滿心歡喜嘅我🤩,結果。。。。。😰

What the fxxk?

blogger食呢D

我哋食呢d

唯一可以一讚係啲服務生態度不錯👍
刺身可以全部一次過拎😆😆

生蠔🦪每轉質素唔同,不過不失啦🥹🥹

最緊要嗰句:可一不可再,試過一次算👋
  • MÕVENPICK