(非會員)
同男友返工前諗住食個lunch,見呢間唔駛等,又有番茄湯底既野,就諗住入去試下啦..見到menu 散叫都六十幾蚊,所以o益個二人套餐啦,有湯,有沙律同小食,兩個主菜...d waiter d服務真係勁差囉,間餐廳又唔係多人,係咁叫唔該都聽唔倒囉== 揀個套餐,餐飲淨係規定得幾樣,男友想飲可樂,問佢可唔可以,又話唔比,加錢轉都唔得 男友叫左番茄牛肉烏冬,我叫在泡菜豚肉拉面,問佢可唔可以轉烏冬又唔得!乜野餐廳呀?!湯,我地叫左兩個紅湯,嘩!黎到,我同男友對望左幾眼,根本就係油囉,點飲呀!我飲左幾啖都唔想飲!!沙律好少少,不過都係普通蟹柳生菜栗米加沙律醬…小食係雞軟骨,分量同味道都OK既~~個烏冬既味好怪,好多茄汁味,男友食左半碗都唔想食。我個泡菜拉面,泡菜當然唔係正宗韓國泡菜,我覺得好似只係普通椰菜加左韓式辣醬,冇乜特別,豚肉係幾塊豬頸肉仔== 都ok啦,成餐飯都勁"蜢" 囉,男友嬲嬲地自己走左去買可樂飲,埋單仲要加一!sorry 一蚊tips都唔想比!!
沙律好少少,不過都係普通蟹柳生菜栗米加沙律醬…
小食係雞軟骨,分量同味道都OK既~~
個烏冬既味好怪,好多茄汁味,男友食左半碗都唔想食。