2014-09-16 637 瀏覽
通常starbucks都係飲下嘢吹下水的時間先會諗起, 但估唔到做冬果朝瞓醒, 已經有1袋外賣早餐, 原來係老公去咗買starbucks的早餐, 我真係估唔到, 呢個係第一次食佢的早餐, 完全冇預到, 原來老公主要目的係試下佢個熱朱古力.............由於唔係我買, 而買果個又唔得唔記d個名, 唯有自作啦~  火雞肉芝士牛角包塊芝士好厚, 有0.5cm咁上下, 仲厚過塊火雞肉, 比我想像中的火雞肉冇咁鞋, 而個芝士又唔係拉絲果只, 再加埋個雖然凍咗, 但都好脆的牛角包, 都幾OK, 如果熱辣辣會仲正~  黑毛豬芝士拖鞋包呢個仲暖暖地, 黑毛豬都有D味, 再加埋薄片青瓜同溶溶地的芝士, 爽得嚟又有少少黏牙, 仲好夠飽肚tim~  熱朱古力由於我地都唔好咖啡, 唯有飲佢個朱古力, 其實同茶記飲果只吉百利朱古力差不多, 唔可以話好濃, 但都夠味~估唔到食包都可以食到咁飽, 再加埋杯中size飲品, 呢個做冬早餐真係貴得有道理, 因為可以唔駛食晏~

由於唔係我買, 而買果個又唔得唔記d個名, 唯有自作啦~

火雞肉芝士牛角包
火雞肉芝士牛角包

黑毛豬芝士拖鞋包
黑毛豬芝士拖鞋包

熱朱古力
熱朱古力

2013-12-22
5 分鐘 (外賣自取)
$68.5 (早餐)