餐廳: Oh! My Dog!
資訊:

話說今日去左朋友屋企玩,叫外賣揀左呢間漢堡!🥸睇menu既時間,d漢堡由40幾蚊起,都幾親民既,佢亦都有d特色漢堡,材料配搭都好吸引!🥰因為第一次試,又對香港既漢堡冇咩大期望,所以我揀左個蘑菇漢堡,穩穩陣陣。😇一打開已經好有驚喜,因為好少地方會用芝麻包,而且佢好大個,芝麻包本身會比冇芝麻既香好多。雖然係外賣自取,但個包唔會焗到濕曬,口感保持軟熟。☺️然後,佢牛肉好大塊,有肉汁既;佢個洋蔥圈幾得意,岩岩好困住d蘑菇,蘑菇唔會跌曬出泥,唔知係咪突登設計呢😂。菇好林好香,洋蔥爽甜,蔬菜新鮮,所有野加埋,非常好味!🤤最後,第一次見呢款可樂😆
話說今日去左朋友屋企玩,叫外賣揀左呢間漢堡!🥸

最後,第一次見呢款可樂😆
2022-07-01
45 分鐘 (外賣自取)