2015-02-04 3281 瀏覽
今日慶緻到!竟然想到咖啡弄過吓口癮,可能喺因為最近迷上咗窩夫做甜品嘅原固!去到要排隊隊拎飛,呢嘢喺一樓,排隊要排到落地下!太誇張喇兩點開始排,入到去,見到個天都灰灰地,個人都灰埋去到叫咗冰鮮果茶,草苺冰淇淋鬆餅同咖哩牛腩法國咖哩面包!侍應貼心噤安排鹹點先上,甜品後上!先上咖哩牛腩法國面包,法包有四塊,並唔脆咖哩牛腩比不上茶餐廳嘅水準,好普通,有少少辣味噤囉,份量都喺得兩舊牛腩加一大舊薯仔,噤嘅價錢,唔抵食!明明喺menu上嘅推介,點解會噤嘅嚟咗冰嘅鮮果茶喇!係咪好吸引呢!我覺得嘢飲係我呢餐最好食嘅我見到有蘋果,菠蘿同橙!個杯度仲有一個冰嘅檸檬做冰添!可以冰住杯嘢飲嘅同時亦都有淡淡嘅檸檬味!正!鮮果茶本身係酸酸甜甜,好適合一路吹水時一路飲!份量其實係夠兩個人飲!!等咗一陣,侍應就主動噤問我地可以上得甜品未,原來一直有留意我地!服務態度都係好好之後無耐,個草苺冰淇淋鬆餅都上台喇,外觀上真係好靚!size都唔野小,多兩至三個人去分!除咗有四塊鬆餅之外,仲有雪糕球,草苺同草苺醬!一試就知中伏!鬆餅唔啲脆,係實同硬囉!好唔開心,難得嚟朝聖,竟然個質素唔嘅?同想像中差太遠!名不符實 總結嚟講環境好
去到要排隊隊拎飛,呢嘢喺一樓,排隊要排到落地下!太誇張喇
兩點開始排,入到去,見到個天都灰灰地,個人都灰埋

咖哩牛腩法國咖哩面包
先上咖哩牛腩法國面包,法包有四塊,並唔脆
冰鮮果茶
嚟咗冰嘅鮮果茶喇!係咪好吸引呢!我覺得嘢飲係我呢餐最好食嘅
草苺冰淇淋鬆餅

總結嚟講環境好適合聚會,但食物就真係有保留
2014-12-21
120 分鐘 (堂食)
冰鮮果茶