(非會員)
2008-11-18 21 瀏覽
有朋友介紹就上去試吓, 我同個friend 分別叫咗兩個tasting menu. $880 一位, 包括Welcome dish, 跟住有海膽北海道蟹啫喱, 跟住喺生蠔, 又有好好味的鵝肝Cream Brulee (真係好味), 跟住有南瓜湯伴Souflee 加Ravioli, 之後有油浸65度三文魚, 再黎個法國雞, 去到這碟巳經非常飽, 仲有Cheese Platter, Dessert 同Petit Fours. 總之一開頭唔食咁多麵飽, 個waiter話D飽係親手焗, 所以好熱好軟. 我同個friend冇叫紅酒, 個set已包一杯champagne 同一杯紅酒或白酒. 水準幾好, 但真係好多野食
水準幾好, 但真係好多野食
  • 鵝肝Cream Brulee