2021-03-28
📍荃灣 -#一日之間 Between Haru——-韓式高麗菜炒五花腩定食-英式司康scone duo -古早味黃豆粉黑糖法式吐司-煙三文魚牛油果他他貝果-Mocha -Latte——-呢間Cafe 好韓系 木質設計簡單舒服☺️座位唔算特別多 但空間感夠大 夠舒服 -講一講韓式高麗菜炒五花腩定食先 唔可以話好特別 但真係好好食😋 好開胃 辣辣地嘅韓式炒五花腩配白飯一流🤤 加埋太陽蛋💯想食定食嘅話 呢個韓式高麗菜炒五花腩定食 唔好錯過💕-甜品嚟講 我會推介古早味黃豆粉黑糖法式吐司💕 雖然呢款甜品要等 需要製作時間 不過值得☺️ 佢個吐司好香好香 熱辣辣食超好味😋佢個個cream 應該係自己整 好香好滑 配埋吐司加香蕉一齊食超夾 😆 總括嚟講 好食到 我會再去食多一次☺️💕-英式司康scone duo 呢間嘅scone 冇太大驚喜 不過就抵食 $30有兩件 同埋個size 唔細🤣 -煙三文魚牛油果他他貝果佢嘅貝果🥯 口感唔錯 配上煙三文魚牛油果 唔會太膩 整體嚟講 中意食貝果嘅可以試試😗-Latte同Mocha 都好飲 不過特別啲會係Mocha 佢加左一塊Chocolate片落去 溶
-#一日之間 Between Haru
座位唔算特別多 但空間感夠大 夠舒服
想食定食嘅話 呢個韓式高麗菜炒五花腩定食 唔好錯過💕
-英式司康scone duo
-煙三文魚牛油果他他貝果
-Latte同Mocha 都好飲 不過特別啲會係Mocha 佢加左一塊Chocolate片落去 溶溶地 一齊飲落去 朱古力味會出啲☺️💕
***整體我會推介 韓式高麗菜炒五花腩定食,古早味黃豆粉黑糖法式吐司,Mocha 🤩