2017-07-14 349 瀏覽
<簡簡單單既意大利lunch set >😌😋喺佐敦彩鴻酒店上1樓既意大利菜oak tree ristorante想食佢既dinner好耐。覺得佢環境幾舒服 睇介紹 d 西餐意粉同甜品又好似好正甘🍰🍩 無奈就唔啱時間去食🙁 就食個lunch set頂住先啦😂就甘睇lunch set平均60 至130 蚊不等 以西餐黎計價錢合理 😌(若打工仔食lunch間中一次可接受 ) 每個set都有餐湯🍲餐包 餐包🥖 圓形外層硬入面鬆軟 點d牛油 意大利黑醋或者 檻欖油更佳 ! 😌🤓lunch set🤓🍴香煎龍脷魚意粉🐟 68 蚊(配蔬菜湯加熱檸水)蔬菜湯 🍀🌿🍲充滿住浸淋左既蔬菜 比較淡味口感清新 帶有點點黑胡椒香味 🤓龍脷魚同意粉放到心形甘 望落幾開心❤魚肉比較薄身🐟 有d香草 煎得比較香脆 入面既魚肉比較煙靭 加上新鮮蔬菜, 同爽口意粉🍝 , 我幾鍾意意粉既乾身再加上蕃茄汁偏酸甜 十分開胃 😌🤓Lunch set 🤓🍴香草燒三文魚沙律🐟🌿🍀 98 蚊配有磨菇湯🍄磨菇湯 落左好多切得勁碎既磨菇 好有口感 😌而且加左少少麵包碎吸盡湯汁 淋淋地幾好食 😋三文魚柳厚切 🐟口感煙靭 三文魚
<簡簡單單既意大利lunch set >😌😋

🤓lunch set🤓
🍴香煎龍脷魚意粉🐟 68 蚊(配蔬菜湯加熱檸水)

龍脷魚同意粉放到心形甘 望落幾開心❤

🤓Lunch set 🤓
🍴香草燒三文魚沙律🐟🌿🍀 98 蚊
配有磨菇湯🍄

三文魚柳厚切 🐟口感煙靭 三文魚有一種獨特既魚肉咸味 而嗰種濃魚味都有 都算燒得唔錯, 魚皮夠薄同香脆保留應有既肥膏😌 配埋清新既沙律菜同蕃茄都唔錯👍🏻😌

總括黎講 食店環境舒服 食物質素同價錢以lunch set黎講唔錯, 簡簡單單, 希望有機會食佢既意大利晚餐🤓
2017-07-14