餐廳: 雲桂香米線專門店
資訊:

2021-01-16 830 瀏覽
馬蹄徑附近其實都有好多嘢食,茶記,冰室,快餐店,麵檔,今次就試食車仔麵,附近其實都有幾間車仔麵店,不過見呢間跟餐加飲品唔貴就揀咗呢到食, 呢到有兩層,我地坐咗樓上,樓上就靜啲感覺舒服啲雞翼,竹笙清湯米線 - 米線真係好多,唔記得叫佢少米線添,雞翼肉質唔算嫩口,但味道都還可以魚肉春卷,墨魚丸水晶粉 - 水晶粉有煙韌口感,墨魚丸夠爽口腩肉,蘿蔔重慶酸辣紅薯粉 - 睇個樣都知辣,食落真係好辣,紅薯粉都好好味凍檸茶 - 茶底偏濃,檸檬新鮮總結 : 一般既米線店

魚肉春卷,墨魚丸水晶粉 - 水晶粉有煙韌口感,墨魚丸夠爽口

凍檸茶 - 茶底偏濃,檸檬新鮮

總結 : 一般既米線店
2020-12-30