今次去嘗試咗間不起眼,但卻別有洞天嘅咖啡屋。入到去,氣氛悠閒,店員笑容可掬,心情已經舒展開來。第一杯試嘅係Black Magic,佢嘅香濃與黑啤一樣滋味厚重,飲落舌頭有一種咔嚓咔嚓嘅感覺,係咁滑咁順,連平時唔飲黑啤嘅人都讚不絕口。再嚟,個Iced Black Coffee,哥倫比亞豆磨得啱啱好,咖啡既清新帶點果酸,嬲晒夏天嘅酷熱。對得住個心口,呀~真係滋味千變萬化,仿似話畀我哋知「冇可能都變得有可能」。而Floral black嘅簡單配方拼出層次分明嘅滋味,薰衣草嘅清香、奶泡嘅輕盈,每一口都係舒心嘅享受,韻味細膩得黎唔覆蓋原有嘅咖啡香味,就算係細細咖啡屋,都可以將咖啡既藝術發揮到極致。飲過之後,萬千味道令人難以忘懷,這裡,需要慢慢細味。🍃🌺☕️