餐廳: 太湖海鮮城
資訊:

2017-11-09 1137 瀏覽
婆婆擺大壽。。一家人去咗呢間食飯,呢度啲服務人好好,我哋已經比較晏但係都係都仲係好多人,我哋又有食大閘蟹,又叫咗好多個小菜。。有好多樣餸都好好味。。有好多必食推介,我自己覺得呢幾個最好味弄牛肉,必食條魚滑到無得頂公蟹,多膏,但我覺得個醋唔夠好味,本人最鍾意食恒順嘅醋呢個波士頓龍蝦,本身冇乜特別,但最特別係佢用米通點佢啲汁黎食,即係經理推介既款,本人幾鍾意佢個汁,夠濃同埋香,主角反而係米通唔係波士頓龍蝦兩位18個人埋單$6000蚊,我自己認為係幾抵食,仲要有咁嘅質素
。。
有好多必食推介,我自己覺得呢幾個最好味
弄牛肉

弄牛肉,必食
清蒸魚

條魚滑到無得頂
大閘蟹

公蟹,多膏
,但我覺得個醋唔夠好味,本人最鍾意食恒順嘅醋
波士頓龍蝦米通

弄牛肉