2024-10-21
去到粉嶺嘆甜品鮮雜果🍉🍈🫐🥭忌廉窩夫🧇配榴槤雪糕🍧窩夫🧇散發好香濃既雞蛋味同牛油既香氣,口感外脆內軟,配搭新鮮既水果最爽,so fresh! 忌廉好軟滑,🍧榴槤雪糕既味道香甜,食落真喺齒頰留香。台灣紅豆🫘、甜奶丹麥吐司🍞配朱古力雪糕🍨丹麥吐司酥脆,配搭甜蜜台灣紅豆、甜奶,口感更加豐富,so sweet!朱古力雪糕,啖啖清新冰爽口感。玫瑰烏龍茶☕ 散發出迷人既玫瑰芳香,令人提起精神既感覺心太軟跟雜果🍉🍈🫐🥭暖笠笠嘅朱古力漿就流出,朱古力甜度適中,配雜果唔會覺得太膩。芝麻糊黑芝麻糊是傳統美食,口感細膩且味道醇香,具有很高的營養價值。南北杏木瓜燉雪耳🍲木瓜雪耳滋陰潤肺,保護嫩滑肌膚,喺廣東料理中經典既糖水。紫米露芋圓🍡紫米露香甜軟糯,超煙靭口感,食完暖笠笠。炸粗薯條🍟 & 玉米片雞塊🧆薯條粗身,食落有厚實且帶薯香; 玉米片雞塊沾上玉米脆片再烤,雞塊外皮金黃香脆,口感超美味。
鮮雜果🍉🍈🫐🥭忌廉窩夫🧇配榴槤雪糕🍧
台灣紅豆🫘、甜奶丹麥吐司🍞配朱古力雪糕🍨
朱古力雪糕,啖啖清新冰爽口感。
玫瑰烏龍茶☕
散發出迷人既玫瑰芳香,令人提起精神既感覺
心太軟跟雜果🍉🍈🫐🥭
芝麻糊
南北杏木瓜燉雪耳🍲
木瓜雪耳滋陰潤肺,保護嫩滑肌膚,喺廣東料理中經典既糖水。
紫米露芋圓🍡
紫米露香甜軟糯,超煙靭口感,食完暖笠笠。
炸粗薯條🍟 & 玉米片雞塊🧆