2023-02-09
💗 下個星期就係情人節啦! 等我又比多個餐廳選擇你哋啦😉 今次就係打卡好地方🤣💗 睇我有記憶以來第一次去香港藝術中心🙈 之前完全唔知道有間餐廳😂上到去覺得好驚喜! 環境好大! 裝修特別,全間餐廳都有粉紅泡泡嘅氣氛😍仲有啲自拍機可以俾你同朋友喺度自拍,可以即刻download落電話😉💗 講返情人節餐係10號至到19號供應$388 per person,價錢亦都非常優惠😆每人會有一個前菜,一個主菜,一個甜品,同埋一杯valentines special cocktail! 🍸 💗 前菜💟 係兩款唔同嘅沙律,一款係牛油果,另一款係紅菜頭同埋橙 🥗紅彩頭切到心形好可愛,沙特酸酸地好開胃☺️💗 主菜💟 我揀咗心形Marguerite Pizza 🍕 同 紅菜頭 Risotto 💗 心形pizza勁靚😍 同埋上面啲芝士絕不吝嗇😂 Risotto口感亦都一流👍🏼💗 甜品💟 Chocolate crepe 整成love letter 嘅外型。另一個就係朱古力🍫火鍋!Macaroon 再加朱古力有啲太甜🤣 好彩仲有士多啤梨同其他餅同蛋糕點個火鍋~💗 嘢飲方面我加咗錢要奶昔!!上到枱影左勁耐相因為好靚😂😂
💗 講返情人節餐係10號至到19號供應
$388 per person,價錢亦都非常優惠😆
紅彩頭切到心形好可愛,沙特酸酸地好開胃☺️
💗 嘢飲方面我加咗錢要奶昔!!
上到枱影左勁耐相因為好靚😂😂 朱古力奶昔叫Un-Bailey-vable,因為入邊加咗Bailey! I like 😍
士多啤梨奶昔叫 Do or Donut 🍩 ,不過士多啤梨味我就略嫌覺得漏咗少少
兩杯奶昔上面都有donut~
💗 如果你女朋友鍾意打卡你又鍾意粉紅色咁就快啲book位啦😆
💗 最後最後,其實我食完都先發現原來呢一間係素菜餐廳😂😂😂😂我都係後尾上網睇先諗起 ”咦, 係喎原來嗰晚冇肉”