呢間cafe 以甜品/飲品為主,喜歡甜品嘅朋友💕甜品就係主食🤤,甜品有班戟、窩夫、心太軟、香蕉船和芭菲的選擇,飲品有茶、梳打、沙冰和牛乳!我哋兩個人叫咗兩個甜品和兩杯飲品,當作午餐+下午茶,飽肚很滿足嘅一餐🥰🗻Mt. Fuii Milk🥛 $46😋飲後感:-😍富士山造型🗻🍓賣相好吸引📷啱晒打卡-其實係香蕉奶,淡淡嘅香蕉味,好香好飲🍵🫘綠茶紅豆白玉窩夫🧇 $58😋食後感:-綠茶控必點👍好好味🤤-綠茶味雪糕+紅豆+白玉+綠茶味和菓子 +窩夫+綠茶醬👈🏻$58有咁多嘢食,而且有2塊窩夫😍真係好抵食👍👍🍓日本草苺班戟🥞 $158😋食後感:-有3塊班戟+Cream +士多啤梨+藍莓,份量十足-班戟超鬆軟💕加埋Cream好味道-藍莓🫐好味,士多啤梨🍓再甜少少就perfect,本來想叫日本蜜瓜可惜當時未有如果下次有機會再嚟🧇窩夫真係可以再encore 🤤🤤🤤

🗻Mt. Fuii Milk🥛 $46
😋飲後感:
-😍富士山造型🗻🍓賣相好吸引📷啱晒打卡
-其實係香蕉奶,淡淡嘅香蕉味,好香好飲

🍵🫘綠茶紅豆白玉窩夫🧇 $58
😋食後感: