2023-03-04
⌂ 西環飯丸屋西環西營盤皇后大道西425H號永華大廈地下前座地下A號舖星期一至日11:00 - 22:00·咖哩可樂餅飯團配熱豆漿 $46𖧷 記得Check下Openrice !! 會有餐飲卷嘅優惠∑d(ò⏒ó)✧グッ︶︶꒦꒷‧˚₊៸៸﹕︶꒷꒦︶꒷꒦︶︶꒦꒷‧˚₊ ៸៸︶︶꒦꒷‧˚₊៸៸﹕︶꒷꒦︶꒷꒦︶︶꒦꒷‧˚₊ ៸៸*・゜糧尾恩物゜・*去到二月二十八日,姐係代表咩?姐係今日係二月最後一日!銀包無晒錢嘅一日ԅ(‹o›Д‹o›ԅ)當你手持$50,六點半上完五個鐘馬拉松Lectures,行出港大Mtr B 出口,望住出面嘅餐牌,唔好意思,下午茶時段已經完咗。每個飯都要3位數!點買得落手啊!!!打開個Openrice 搵人均$50嘅西環美食,第一個出現嘅係飯丸屋:咖喱可樂餅飯團套餐 $46Ok! No bullshit let’s go!!!! $50 以下包埋嘢飲真係唔係咁容易搵!同大家分享下是日小確幸:當我諗住比錢買呢個優惠卷嘅時候,原來可以用一直以黎係Openrice Book枱嘅 Openrice 積分redeem\( ˆoˆ)/ (唔是幫Openrice 賣廣告Orz) 結果我
飯丸屋
西環西營盤皇后大道西425H號永華大廈地下前座地下A號舖
星期一至日
11:00 - 22:00
·咖哩可樂餅飯團配熱豆漿 $46
︶︶꒦꒷‧˚₊៸៸﹕︶꒷꒦︶꒷꒦︶︶꒦꒷‧˚₊ ៸៸
︶︶꒦꒷‧˚₊៸៸﹕︶꒷꒦︶꒷꒦︶︶꒦꒷‧˚₊ ៸៸
*・゜糧尾恩物゜・*
Ok! No bullshit let’s go!!!!
$50 以下包埋嘢飲真係唔係咁容易搵!
同大家分享下是日小確幸:當我諗住比錢買呢個優惠卷嘅時候,原來可以用一直以黎係Openrice Book枱嘅 Openrice 積分redeem\( ˆoˆ)/ (唔是幫Openrice 賣廣告Orz) 結果我呢個晚餐,只係用咗$26就KO咗( ˙▿˙ ) yeah!
同場加映 好得意嘅招財貓貓 ps 粉藍色嘅招財貓係代表學業同事業有成 ((今個Sem一定要學業有成plsssss(*´︶`*)) ︶︶꒦꒷‧˚₊៸៸﹕︶꒷꒦︶꒷꒦︶︶꒦꒷‧˚₊ ៸៸
๑ 咖哩可樂餅飯團配熱豆漿
睇落好似好細份咁,其實對女仔黎講真係啱啱好,絕對夠飽! 個飯團有啲沙律醬係入面,沙律醬配飯是不敗x開胃組合!而個可樂餅都食落好香脆同甜甜地其實似南瓜可樂餅多啲xdd