2022-06-28 400 瀏覽
.成日聽朋友話十二味啲野唔錯,我都冇去食過,我又突然想食酸菜魚,今次帶母親大人黎試下。我地得兩個人又唔想叫一個大份酸菜魚食,怕食唔哂,又想叫其他野試下,就叫左午市套餐,感覺抵食啲。午市套餐 一主菜 一白飯 一盒紙包飲品酸菜魚 ($73)好大個碗,但酸菜魚份量並唔成比例,不過每塊魚片都叫大塊既都夠滑,但係有少少刺,食落要小心啲。我地叫左少辣,對我地黎講辣度剛好,唔洗係咁飲水。味道方面中規中矩,辣度有,酸味都有,不過唔算好濃。川式口水雞 ($58)我覺得呢個幾抵食,雞份量都ok,只係有幾件骨比較多,我叫左少辣,味道都幾好,雞肉算嫩,整體都唔錯。紅糖糍粑 ($48)呢個好食!即叫即整熱辣辣,每舊糍粑都外脆而入面好軟糯Q彈,黃豆粉同紅糖漿都有好多,沾上黎食甜甜地超好食😋呢間應該唔算好大(?)但冷氣足,樓底高,食呢啲重口味既野ok,唔會愈食愈熱。.味道 ★ ★ ★ ☆ ☆環境 ★ ★ ★ ★ ☆服務 ★ ★ ★ ☆ ☆性價比★ ★ ★ ☆ ☆.

午市套餐 一主菜 一白飯 一盒紙包飲品
酸菜魚 ($73)

川式口水雞 ($58)

紅糖糍粑 ($48)

味道 ★ ★ ★ ☆ ☆
環境 ★ ★ ★ ★ ☆