2022-08-14
銅鑼灣有間好大嘅素食餐廳,夜晚仲會提供自助餐🤩餐廳喺市中心,位置方便,空間好大,座位又多又寬躺,自助餐區,有沙律、炸物、熱盤、湯品、甜品、仲有即燒即食串燒🍢😍😍另外每枱都會有燉湯及冰鎮咕嚕肉🤩,按人頭定份量,呢個絕對要食,咕嚕肉外層脆卜卜,入口冰涼🧊,裡面肉質軟嫩,醬汁酸酸甜甜,激刺味蕾💥燉湯材料滿滿,飲完好暖胃😌首先試即燒即食串燒,有燒燈籠椒🫑素牛肉、燒素雞肉、菠蘿🍍、仲有日式章魚燒🐙 , 熱辣辣🔥好香口冷盤有素日式什綿刺身、壽司卷物、中華沙律、蔬果沙律🥗、素雞絲粉皮、阿婆皮蛋等炸物有南瓜餅、炸香蕉🍌、綠豆餅、燈影紅菜頭、秋葵天婦羅等~~好多都係我第一次食😋熱盤有蟹肉冬茸羹、沙嗲金菇卷、南乳花生蓮藕、梅花茄子肉絲🍆、七彩火龍炒牛肉、仲有泰式🇹🇭海鮮冬蔭功、明爐素叉燒、泰式酸辣XO醬野菜pizza 😍😍😍😍😍😍來來回回食好多轉都唔膩🥰
燉湯材料滿滿,飲完好暖胃😌
來來回回食好多轉都唔膩🥰