2022-01-25
📍 茶茶Go 主打台式飲品嘅茶茶GO 最近除咗買台式飲品之外 仲出咗肉鬆小貝同盒子蛋糕😍小編平時好少食肉鬆小貝 上星期咁啱經過見到有得賣就買黎試試😜-楊枝芋露白珍 $40平時楊枝甘露就飲得多😂 楊枝芋露都係第一次聽🤣 原來佢就係楊枝甘露再加芋泥嘅版本😜 原本飲落去以為怪怪地 但係兩者出奇地夾 小編雖然叫咗無糖 但係楊枝甘露同埋芋泥本身自己有甜度 所以飲落去都會甜甜地☺️另外再加咗$5仙草 飲落去口感豐富👍🏻白珍數量都幾多 咬落去煙韌 甜甜地🥰 整體唔錯!紫菜肉鬆小貝 $38 一盒有四件 有超多紫菜肉鬆喺蛋糕出邊😍咬落去鬆軟 仲有蛋香😚 中間仲夾住沙律醬🥰原味肉鬆小貝 $36呢款同上面介紹嘅唯一唔同就係出面多咗紫菜🤣-大家睇完我哋嘅食評之後 想試嘅話可以參考下面嘅地址😚👇🏻✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎綜合食評📝外觀:★ ★ ★ ★ ★回頭率:★ ★ ★ ★ ☆抵食指數:★ ★ ★ ★ ☆✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎想睇相關食物?!?😋可以參考🙊⇊ ⇊#loeyfoodies飲品想睇相關地區?!?🤤可以參考🙊⇊ ⇊#loeyfoodies旺角-地址:旺角登打士街43P - 43S號鴻
楊枝芋露白珍 $40
平時楊枝甘露就飲得多😂 楊枝芋露都係第一次聽🤣
另外再加咗$5仙草 飲落去口感豐富👍🏻
白珍數量都幾多 咬落去煙韌 甜甜地🥰 整體唔錯!
楊枝芋露白珍
想睇相關地區?!?🤤
可以參考🙊⇊ ⇊
#loeyfoodies旺角
地址:旺角登打士街43P - 43S號鴻輝大廈地下9B號舖
#旺角 #旺角美食推介 #台式飲品 #外賣 #旺角美食 #茶茶GO
#hkfoodies 🇭🇰 #米奇吃貨日常😋