2014-06-20
今日同女朋友出左去銅鑼灣睇熊貓,不過今日真係好熱,行完影埋相就去附近搵野食同坐底休息下呢更餐廳比附近餐廳設計靚得多一入門口就有冰涼既濕紙巾比我地抹下汗,涼涼地,夠細心值得一讚有我比較中意既RUBBER BAND,仲要有好多明星都黎呢到食,相信都唔會差而服務員帶左我地上一層卡位,仲要有風景望,岩曬我呢個咁八卦既人講番正題先,今日同女友都點左個兩個意粉黎食呢兩個意粉都好好食,帶子又煮得剛剛好,唔會入口就覺得好奇怪,而墨汁帶子意粉又唔會太乾身,食落口覺得幾新鮮,比起附近好多餐廳做得好好多,其次又唔會等太耐,值得一試再試不過呢到比較入,如果食完行番去SOGO或者地鐵站都要3,4分鐘但值得試食既地方又點會介意行多少少
一入門口就有冰涼既濕紙巾比我地抹下汗,涼涼地,夠細心值得一讚 有我比較中意既RUBBER BAND,仲要有好多明星都黎呢到食,相信都唔會差 而 服務員帶左我地上一層卡位,仲要有風景望,岩曬我呢個咁八卦既人
講番正題先,今日同女友都點左個兩個意粉黎食 呢兩個意粉都好好食,帶子又煮得剛剛好,唔會入口就覺得好奇怪,而墨汁帶子意粉又唔會太乾身,食落口覺得幾新鮮,比起附近好多餐廳做得好好多,其次又唔會等太耐,值得一試再試
但值得試食既地方又點會介意行多少少
題外話/補充資料:
地方比較大,適合人多敍會/生日派對(早知之前父親節一行7人就黎呢到BOOK位食,又唔會覺得擠迫)